Грибоподібні мікози у диференційній діагностиці ранових та інфекційних ускладнень - Торяник, І. І.; Можаєв, І. В.; Юрко, К. В.; Кучерявченко, В. В.; Меркулова, Н. Ф.; Попова, Н. Г.; Юрко, В. О.; Моісеєнко, Т. М.; Мельник, Анатолій Леонідович; Тимчук, Д. С. (Харків : ХНМУ, 2023)
Метою дослідження було визначити роль грибоподібних мікозів у диференційній діагностиці ранових та інфекційних ускладнень.