Сучасні реалії медичної дистанційної освіти - Нечепоренко, Альона Геннадіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У статті розглядається актуальність дистанційної освіти у медичних закладах вищої освіти України в умовах пандемії. Акцентовано на особливостях викладання для студентів-медиків, переваги та шляхи розв'язання виявлених проблем.
Keywords: дистанційне навчання; медична освіта; актуальність; тестування; distance learning; medical education; relevance; testing