Особливості розрахунку площі агрегатоґрами тромбоцитів - Жеманюк, Світлана Павлівна (Дніпро : Організація наукових медичних досліджень "Salutem", 2017)
Агрегація тромбоцитів історично має статус «золотого стандарту» [1] щодо визначення функціональної активності тромбоцитів. Незважаючи на довготривале та широке інтегрування в практичну медицину ряд методичних аспектів методу дотепер не вирішено [2]. Зокрема, не з’ясовано перелік показників агрегагометрії тромбоцитів та методичні аспекти їх розрахунків, що мають використовуватись у клінічній практиці. Метою роботи було визначення шляхи розрахунку площі під кривою агреґатограми в залежності від кількості вузлових точок чисельного інтегрування.
Keywords: матеріали конференцій