Аналіз захворюваності з тимчасовою втратою працездатності у робітників підприємств чорної металургії - Сірошенко, С. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета дослідження: Оцінка захворюваності з тимчасовою втратою працездатності (ЗТВП) у робітників сучасного металургійного підприємства за 5 років. Матеріали та методи: Оцінка стану здоров’я проведена на підставі аналізу захворюваності ЗТВП. Проаналізовані дані звітів про причини тимчасової непрацездатності (форма ТН-23) за 5 років.