Гармонічне поєднання фізичного виховання з тренуванням зорових функцій у дітей, що носять корекцію з приводу аномалій рефракції, як важливий компонент інклюзивної освіти - Завгородня, Наталія Григорівна; Костровська, Катерина Олегівна; Костровський, Олександр Миколайович; Цибульська, Таміла Євгенівна (Запоріжжя : ЗНУ, 2024)
Сучасні умови праці та навчання вимагають дуже багато часу проводити у роботі поблизу. Враховуючи тенденції розвитку технологій у майбутньому кількість такого виду роботи буде тільки збільшуватися.