Питання допуску до занять спортом осіб із синусовою брадикардією та АВ-блокадою I ступеня - Михалюк, Євген Леонідович; Сиволап, Віталій Вікторович (My University, 2019)
Мета – аналіз виявлення синусової брадикардії та АВ-блокади 1-го ступеня в осіб, що займаються груповими та індивідуальними видами спорту, допуск їх до занять спортом.
Keywords: матеріали конференцій; тези доповідей