Синтез та властивості похідних 1,2,4-триазол-3-тіолу з піроловим фрагментом - Плиска, П. В.; Плиска, А. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою дослідження було обґрунтування пошуку біологічно перспективних агентів синтез похідних 4-(4-хлорофеніл)-5-(пірол-2-іл)-1,2,4-триазол-3-тіолу.
Keywords: тези доповідей