Особливості фізичної реабілітації в педіатрії - Михалюк, Євген Леонідович; Резнiченко, Юрiй Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Підручник призначений для студентів IV курсу медичних і педиатричних факультетів закладів вищої медичної освіти при підготовці до практичних занять з дисципліни «Фізична реабілітація та спортивна медицина», інтернам, педіатрам та лікарям з фізичної і реабілітаційної медицини.