Покращення психологічного стану людей похилого віку засобами лікувальної фізичної культури - Котлова, М. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – визначити роль фізичної терапії у покращенні психологічного стану осіб похилого віку.
Keywords: тези доповідей