Актуальність мікробіологічних досліджень малодосліджених видів роду Thymus - Стешенко, Я. М. (My University, 2020)
Мета досліджень. Основною метою дослідження було проведення мікробіологічних досліджень, а саме визначення антибактеріальної активності ефірної олії досліджуваного тимоловмісного виду – Thymus pulegioides L. син. округлий (Thymus ovatus Mill.).