Сучасні тренди дистанційної освіти: переваги, проблеми та перспективи розвитку он-лайн курсів - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна; Лісова, Оксана Олександрівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
На сучасному етапі актуальним є впровадження у навчальний процес новітніх педагогічних технологій та науково-методичних досягнень, створення нової системи інформаційного забезпечення освіти, входження України у міжнародну систему комп’ютерної інформації. Найбільш ефективному рішенню вищезазначених проблем сприяє дистанційне навчання [1, 2]. Серед сучасних підходів до дистанційного навчання провідне місце займає комбіноване або змішане навчання (blended learning), яке є найбільш оптимальним для застосування на клінічних кафедрах медичних вузів та являє собою поєднання строгих формальних засобів з дистанційними [3, 4].
Keywords: матеріали конференцій