Цінова чутливість споживачів до лікарських засобів місцевого застосування для лікування мікозу стоп за лікарською формою “мазь” з протигрибковою та додатковою протизапальною, антибактеріальною і ранозагоювальною дією (повідомлення 4) - Притула, Р. Л.; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2024)
Метою ж даного дослідження є визначення споживчої цінової чутливості до лікарської форми «мазь» з протигрибковою та додатковою протизапальною, антибактеріальною і ранозагоювальною дією.