Компетентністний підхід до навчання на довузівському етапі підготовки іноземців - Гроссу, Наталія Валентинівна; Давидова, Ірина Валентинівна (Івано-франківський національний медичний університет, 2019)
Навчальний процес на довузівському етапі підготовки іноземців проходить стадію активного реформування: використовуються нові моделі якісної підготовки студентів - впроваджується компетентністний підхід до навчання, створюються сприятливі умови стимулювання пізнавальної діяльності студентів та підвищення їхньої творчої активності. Одними з ключових компетентностей є готовність до самоосвіти та готовність до соціальної взаємодії. У зв’язку з цим підвищується роль самостійної роботи з дисципліни «Країнознавство».
Гроссу Наталія Валентинівна: ORCID - 0000-0002-4290-381X; Давидова Ірина Валентинівна: ORCID - 0000-0001-8320-89-71
Keywords: тези доповідей