Фізична терапія, ерготерапія в клініці внутрішніх хвороб : навч. посіб. для студ. ІІI-IV курсу мед. ф-ту - Михайловська, Наталія Сергіївна; Фуштей, Іван Михайлович; Мануйлов, Сергій Миколайович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів 3-4 курсу складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням)», спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія». Мета навчального посібника – допомогти студентам краще засвоїти матеріал під час самостійної роботи, підготуватися до практичних занять, підсумкового контролю. У виданні наведено основні методи фізичної терапії (ерготерапії) найбільш розповсюджених захворювань внутрішніх органів. Може бути використаний у навчальному процесі при вивченні дисципліни «Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням)».