Використання рейтингового оцінювання знань студентів-іноземців під час вивчення технології ліків за умов кредитно-модульної системи навчання. - Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Литвиненко, Т. Н.; Litvinenko, T. M. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Проаналізували особливості використання рейтингового оцінювання знань іноземних студентів протягом вивчення курсу технології ліків в умовах кредитно-модульної системи навчання. Проанализировали особенности использования рейтинговой оценки знаний иностранных студентов при изучении курса технологии лекарств в условиях кредитно-модульной системы обучения. The paper presents analysis of the features of the use of rating knowledge assessment of foreign students in the studying of drug technology in credit - module system
Использование рейтингового оценивания знаний студентов-иностранцев при изучении технологии лекарств в условиях кредитно-модульной системы обучения
Use of rating assessment of foreign students at studying of technology of medications under the credit – module study system
Keywords: використання; рейтинг; іноземний студент; технологія ліків; кредитно-модульна система; использование; иностранный студент; технология лекарств; кредитно-модульная система; using; rating; foreign student; technology of medicine; credit-modular system