Лабораторні методи дослідження стану шлунково-кишкового тракту : навч. посіб. для сам. підготовки до практ. занять студ.-бакалаврів, магістрів та лікарів-інтернів спец. «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Запропонований навчальний посібник є необхідним для вивчення лабораторної діагностики студентами-бакалаврами, магістрами та лікарями-інтернами спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Навчальний посібник містить сучасні уявлення про лабораторну діагностику захворювань системи шлунково-кишкового тракту. Крім того, навчальний посібник містить тестовий контроль вихідного рівня знань. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю.