Сучасні аспекти діагностики, лікування, профілактики природженої цитомегаловірусної інфекції та катамнестичного спостереження за дітьми - Редько, Ірина Іванівна (My University, 2023)
Мета дослідження: оцінити сучасні клініко-лабораторні критерії діагностики ПЦМВІ у новонароджених (НН), аспекти лікування і профілактики та результати катамнестичного спостереження.
Keywords: тези доповідей