Досягнення і недоліки організації паліативної допомоги хворим на туберкульоз - Растворов, Олександр Анатолійович (My University, 2021)
В статті розглядається сучасний стан надання паліативної допомоги хворим на невиліковні форми туберкульозу. Нормативно-правова база надання паліативної допомоги хворим на туберкульоз в Україні розроблена на достатньому рівні. Проте, на практичному рівні служба паліативно-хоспісної допомоги у фтизіатрії потребує суттєвого розширення і реформування.
Keywords: туберкульоз; інкурабельні хворі; паліативна допомога