Організація інтернатури з дитячої хірургії на базі стажування - Боярська, Людмила Миколаївна; Дмитряков, Валерій Олександрович; Корнієнко, Григорій Васильович; Подліанова, Олена Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Даний методичний посібник призначено для базових керівників інтер-натури з дитячої хірургії. У ньому викладені всі необхідні відомості, які стосуються порядку проходження інтернатури за спеціальністю «Дитяча хірургія». Уся надана інформація базується на затверджених МОЗ України положеннях та інших нормативних актах, які регламентують діяльність інтернатури, базових закладів Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (див. додаток 7). За основу прийнято «Навчальний план та програма циклу інтернатури за спеціальністю «Дитяча хірургія»» МОЗ України, 2013р.