Характеристика експресії генів, що беруть участь у передачі сигналів інсуліну при розвитку експериментального цукрового діабету 2 тип - Винокурова, А. В.; Іваненко, Тарас Васильович (Харків : НФаУ, 2024)
Мета дослідження: аналіз панелі генів, що пов’язані з формуванням та розвитком цукрового діабету 2 типу та беруть участь у передачі сигналів інсуліну у тканині підшлункової залози щурів лінії Вістар.