5-(феноксиметил)-4-етил-1,2,4-триазол-3-тіон, що виявляє гіпоглікемічну активність - Кучерявий, Юрій Миколайович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Тржецинський, Сергій Дмитрович; Клеванова, Вікторія Сергіївна; Каплаушенко, А. Г.; Тржецинский, С. Д.; Kaplaushenko, Andrii Hryhorovych; Trzhetsynskyi, Serhii Dmytrovych (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Корисна модель належить до медицини та фармації і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-тріазолу, що використовуються для зниження рівня цукру в організмі.
Keywords: патенти; винахід