Якість, стандартизація та сертифікація ліків - Шарапова, Тетяна Анатоліївна; Берест, Галина Григорівна; Бігдан, Олексій Антонович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Наведені у виданні матеріали охоплюють питання забезпечення якості, стандартизації та сертифікації ліків згідно навчального плану та робочої програми для передатестаційного циклу провізорів з фаху «Аналітично-контрольна фармація». Посібник містить інформаційний матеріал, основні навчальні питання, приклади тестових завдань та список рекомендованої літератури, що є необхідним для якісної організації роботи провізорів. Навчальний посібник призначений для самостійної роботи слухачів передатестаційного циклу підвищення кваліфікації зі спеціальності «Аналітично-контрольна фармація».