Лексичний аспект професійної мови медиків. Діловодство у медичних закладах. Основні вимоги до оформлення документації - Турган, Ольга Дмитрівна; Сидоренко, Оксана Василівна (ЗДМУ, 2015)
Навчальний посібник містить теоретичний матеріал з тем «Лексичний аспект професійної мови медиків. Лексико-стилістичні норми. Фразеологізовані одиниці у фаховому мовленні» та «Професійна документація медиків. Особливості її складання та оформлення», перелік питань для самоконтролю до кожної з тем, відповіді на які по закінченню вивчення дисципліни мають знати студенти, список рекомендованої літератури, що відповідає змісту програми й містить найновіші видання, навчальні посібники, словники, блок практичних завдань, який дозволить систематизувати та закріпити вивчений матеріал.
Keywords: українська мова; лексика; діловодство; медична документація