Порівняльна характеристика методу SCHROTH та ізометричних коригувальних навантажень для лікування ідіопатичного сколіозу у підлітків 12-16 років - Сардак, Я. В.; Іванько, Олег Григорович (My University, 2024)
Мета дослідження – визначити переваги й можливі недоліки методу Schroth в лікуванні сколіотичної хвороби серед осіб підліткового віку.