Сучасні аспекти застосування антагоністів кальцію - Чепель, Ю. Г.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Профілактика і лікування кардіологічних хвороб і хвороб системи кровообігу сьогодні є однією із пріоритетних проблем охорони здоров'я. Це обумовлено значними втратами, які завдають дані захворювання у зв'язку із смертністю і інвалідністю.
Keywords: антагоністи кальцію; фармакотерапія