Обґрунтування доцільності застосування дистанційного оцінювання знань з морфології як складової підготовки висококваліфікованого спеціаліста - Сельський, П. Р.; Боднар, Я. Я.; Сельский, П. Р.; Selskyj, P. R.; Bodnar, Ya. Ya. (ЗДМУ, 2013)
Розкрито досвід впровадження новітніх оцінювальних методик при викладанні патоморфології у Тернопільському державному медичному університеті ім. І.Я. Горбачевського, обґрунтовано об’єктивність системи дистанційного тестового оцінювання «Moodle» за результатами оцінювання тем модулів. Раскрыт опыт внедрения новейших оценочных методик при преподавании патоморфологии в Тернопольском государственном медицинском университете им. И.Я. Горбачевского, обоснована объективность системы дистанционного тестового оценивания «Moodle» по результатам оценки тем модулей. The article deals with an implementation experience in innovative assessment methods, while teaching Pathology in I.Ya. Horbachevsky Ternopil State Medical University. According to the topic evaluation results in discipline modules, the objectivity of distance test assessment system «Moodle» has been substantiated.
Обоснование целесообразности использования дистанционного оценивания знаний по морфологии как составляющей подготовки высококвалифицированного специалиста
The substantiation of distance assessment applicability in the knowledge of Morphology as a component of highly qualifi ed specialist training
Keywords: інноваційні методики; патоморфологія; дистанційне тестове оцінювання; инновационные методики; патоморфология; дистанционное тестовое оценивание; innovative methods; Pathology; distance test assessment