Аналіз особливостей пошкоджень тазового кільця та обсягу лікування постраждалих з переломами тазу - Богдан, С. О. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи: провести аналіз розподілу пошкоджень тазу за класифікацією Young-Burgess та визначити обсяг лікування постраждалих згідно цієї класифікації.
Keywords: тези доповідей