Динаміка рівня фетуїну-А, показників обміну заліза під впливом комбінованого лікування у хворих на ішемічну хворобу серця, асоційовану із залізодефіцитною анемією - Коновалова, Марія Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Оцінити динаміку рівня фетуїну-А, показників обміну заліза під впливом комбінованого лікування із включенням до базисної терапії заліза (ІІІ) гідроксид-сахарозного комплексу та триметазидину у хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС), поєднану із залізодефіцитною анемією (ЗДА).
Keywords: тези доповідей