Особливості організації навчання на кафедрі дитячих інфекційних хвороб в умовах “воєнного стану” - Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна (Кременчук : ЦФЕНД, 2023)
Метою роботи була необхідність поділитись досвідом вирішення проблеми персоналізованого підходу при організації дистанційної форми навчання в медичному університеті в умовах «Воєнного стану».