Ноотропні ефекти інтраназального введення IL-1B антагоніста (РАІЛ) після моделювання ОНМК - Алієва, Олена Геннадіївна; Бурлака, Богдан Сергійович; Супрун, Е. В.; Бурмистрова, Л. М. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою цього дослідження було оцінити вплив інтраназальної лікарської форми IL-1b антагоніста (РАІЛ) (розробленої доц. Бурлака Б.С.) на формування когнітивного дефіциту щурів з експериментальним порушенням мозкового кровообігу (ОНМК)