Клінічний досвід хірургічного лікування первинного гіперальдостеронізму - Зубрик, Ірина Віталіївна; Никоненко, Андрій Олександрович; Подлужний, Олександр Олександрович; Русанов, І. В.; Макаренков, А. Л. (My University, 2019)
Мета роботи — провести порівняльний аналіз віддалених результатів хірургічного лікування хворих на первинний гіперальдостеронізм за критеріями клінічного одужання та нормалізації біохімічних показників.
Keywords: гіперальдостеронізм; хірургічне лікування; результати лікування