Клінічна практика з фізичної терапії в геронтології : навч. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 227 Терапія і реабілітація спеціалізації 227.01 Фізична терапія - Лашкул, Дмитро Андрійович; Бідзіля, Петро Петрович; Богослав, Тетяна Вікторівна; Назаренко, Олена Валеріївна; Гура, Еліна Юріївна; Солов'юк, Олександр Олегович; Земляний, Ярослав Вадимович; Бондаренко, Олексій Павлович; Аравіцький, Євген Олегович; Коваленко, Владислав Андрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
У посібнику викладено основи практичної реалізації теоретичних засад фізичної терапії та процесу відновного лікування пацієнтів похилого та старечого віку з патологічними станами та захворюваннями, що пов’язані з інволюційними змінами. Для магістрів медичних закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації, галузь знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальність 227 Терапія і реабілітація, спеціалізація 227.01 Фізична терапія.