Перший досвід застосування стандартизації оцінювання практичних навиків лікарів-інтернів хірургів - Доля, Олег Сергійович; Ярешко, Неля Олександрівна (My University, 2020)
Ведучи мову про зміни у післядипломній медичній освіті, питання оцінювання набутих знань набуває особливого значення. Застосування чотирьох бальної системи оцінювання практичних навичок у вищій школі втрачає сенс. На зміну їй пропонується використовувати трьох рівневу градацію, а саме: оволодів методикою, не оволодів методикою та ознайомлений з методикою. Метою роботи була розробка практичного механізму оцінювання оволодіння практичними навиками лікаря-інтерна хірурга за весь період навчання в інтернатурі, використовуючи сучасні досягнення обігу цифрової інформації.