Застосування морфоліній 2-[5-(піридин-4-іл)-1,2,4-тріазол-3-ілтіо]ацетату для лікування і профілактики деяких захворювань - Бушуєва, Інна Володимирівна; Пархоменко, Л. І.; Книш, Євгеній Григорович; Панасенко, Олександр Іванович; Бушуева, И. В.; Пархоменко, Л. И.; Кныш, Е. Г.; Панасенко, А. И.; Bushueva, I. V.; Parkhomenko, L. I.; Knysh, Ye. G.; Panasenko, O. I. (ЗДМУ, 2014)
Спектр застосування морфоліній 2-[5-(піридин-4-іл)-1,2,4-тріазол-3-ілтіо]ацетату для лікування і профілактики хвороб птиці дуже широкий. Використовується в умовах промислового птахівництва як для молодняка, так і для дорослої птиці. Головні показники до застосування препарату в секторі птахівництва: активація загальної резистентності, підвищення збереженості, росту і розвитку поголів’я молодняка, зменшення впливу різноманітних стресових ситуацій, посилення імунної відповіді на вакцини, профілактика захворюваності птиці в умовах загрози інфекційного спалаху. Спектр применения морфолиний 2-[5-(пиридин-4-ил)-1,2,4-триазол-3-илтио]ацетата для лечения и профилактики болезней птицы очень широк. Используется в условиях промышленного птицеводства как для молодняка, так и для взрослой птицы. Основные показатели для применения препарата в птицеводческом секторе: активация общей резистентности, повышение сохранности, роста и развития поголовья молодняка, уменьшение влияния различных стрессовых ситуаций, усиление иммунного ответа на вакцины, профилактика заболеваемости птицы в условиях угрозы вспышки инфекций. Range of applications of morpholines of 2-[5-(pyridin-4-yl)-1,2,4-triazol-3-ylthio] acetate for treatment and prevention of birds diseases is very wide. The main indicators for their use in the poultry sector are to activate the general resistance, increase safety, growth and development of young livestock, reduce the impact of various stress situations, enhance the immune response to the vaccine.
Применение морфолиний 2-[5-(пиридин-4-ил)-1,2,4-триазол-3-илтио]ацетата для лечения и профилактики некоторых заболеваний
Application of the morpholines of 2-[5-(pyridin-4-yl)-1,2,4-triazol-3-ylthio] acetates for the treatment and prevention of some diseases
Keywords: препарат; лікування і профілактика; інфекційні хвороби; утворення імунітету; терапевтичний ефект; лечение и профилактика; инфекционные болезни; образование иммунитета; терапевтический эффект; drug; treatment and prevention; infectious diseases; the formation of immune; therapeutic effect