Ефективність різних засобів оптичної корекції в контролі міопії у дітей - Цибульська, Таміла Євгенівна; Тіткова, Олександра Юріївна; Завгородня, Наталія Григорівна (My University, 2025)
Мета. Оцінити ефективність різних засобів оптичної корекції в контролі за прогресуванням міопії у дітей
Keywords: тези доповідей