Комплексний підхід до ідентифікації загиблих осіб у випадках масових жертв - Голубович, Леонід Львович; Зубко, Марія Дмитрівна; Голубович, А. Л.; Голубови, П. Л.; Куртєв, А. В.; Голубович, Л. Л.; Зубко, М. Д.; Голубович, А. Л.; Голубович, П. Л.; Куртев, А. В.; Golubovich, L. L.; Zubko, M. D.; et al. (My University, 2018)
У статі викладається досвід комплексної роботи спеціалістів КУ«ЗОБСМЕ»ЗОР з метою ідентифікації осіб у випадках одночасного надходження великої кількості трупів з місць виникнення військових конфліктів. В статье излагается опыт комплексной работы специалистов КУ «ЗОБСМЕ» с целью идентификации лиц в случаях одновременного поступления большого количества трупов из мест возникновения военных конфликтов. Тhe experience of complex work of the specialists of Zaporozhye regional bureau of forensic medicine in cases of simultaneous arrival of a large number of corpses from the places of occurrence of military conflicts is described in this article.
Комплексный подход к идентификации погибших в случае массовых жертв
Сomplex approach to identifying victims in the event of mass casualties
Keywords: масова загибель; судово-медична експертиза; ідентифікація особи; комплексний підхід; массовая гибель; судебно-медицинская экспертиза; идентификация личности; комплексный подход; mass casualties; forensic medical examination; biometric identification; complex approach