Потреба в змінах у викладанні управлінсько-економічних дисциплін - Райкова, Тетяна Семенівна (Львів: Растр-7, 2014)
На сьогодні Українська вища школа з фармації переживає складні часи, а реформи, що проводяться в освіті, поки не мають свого відображення на кінцевих результатах її розвитку. Більшість фахівців з вищою фармацевтичною освітою стикаються з тим, що професійна підготовка значною мірою не відповідає тенденціям розвитку сучасного фармацевтичного ринку, не узгоджена плинність додипломного та післядипломного навчання у системі неперервної фармацевтичної освіти.
Keywords: тези