Навчально-методичний посібник щодо виконання курсових робіт з промислової технології лікарських засобів для студ. фарм. ф-ту - Гладишев, Віталій Валентинович; Нагорний, Володимир Володимирович; Бурлака, Богдан Сергійович; Гладишева, Світлана Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Даний посібник містить методичні рекомендації щодо вирішення низки завдань, що стоять перед студентами при виконанні і оформленні курсових робіт. Практичний посібник призначений для студентів фармацевтичного факультету денної форми навчання спеціальностей 7.110.201 - "фармація" і 7.110202 «Технологія парфумерно-косметичних засобів».