Стареча астенія як предиктор важкості перебігу передопераційного періоду у пацієнтів похилого та старечого віку - Данилюк, Михайло Богданович; Сумик, Я. В.; Карабута, А. Д. (My University, 2022)
Мета роботи – оцінювання ефективності діагностики старечої астенії за допомогою шкали Edmonton Frail у невідкладній абдомінальній хірургії та визначити її вплив на важкість перебігу периопераційного періоду.
Keywords: тези доповідей