Взаємозв’язки інструментальних та біохімічних ознак ендотеліальної дисфункції у хворих на хронічний гепатит С при прогресуванні змішаної кріоглобулінемії - Рябоконь, Юрій Юрійович; Колесник, Михайло Юрійович; Абрамов, Андрій Володимирович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Riabokon, Yu. Yu.; Kolesnik, M. Yu.; Abramov, A. V.; Riabokon, E. V. (My University, 2018)
У статті проаналізовані взаємозв’язки інструментальних та біохімічних ознак ендотеліальної дисфункції у хворих на хронічний гепатит С при прогресуванні змішаної кріоглобулінемії
Interrelationship of instrumental and biochemical parameters of endothelial dysfunction in patients with chronic hepatitis С with progressive mixed cryoglobulinemia
Keywords: хронічний гепатит С; змішана кріоглобулінемія; ендотеліальна дисфункція; chronic hepatitis C; mixed cryoglobulinemia; endothelial dysfunction