Вивчення реологічних властивостей косметичної маски для волосся - Гончарова, І.; Малецький, Микола Миколайович; Бурлака, Богдан Сергійович (My University, 2024)
Мета роботи: дослідження консистентних властивостей нової маски для волосся з природними компонентами.
Keywords: тези доповідей