Використання інтернет-технологій у самостійній роботі студентів немовних вузів - Олексієнко, Алла Валеріївна; Хабарова, Олена Олегівна (My University, 2014)
Впровадження інформаційних технологій в освітній процес займає все більше місце у викладанні не тільки природно-математичних, а й гуманітарних дисциплін. Лідером серед телекомунікаційних технологій стала всесвітня мережа Інтернет.