Випадок фульмінантної форми гострого гепатиту В з летальним результатом хвороби у пацієнта 41 року - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Хелемендик, Анастасія Борисівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Бондарєва, В. В. (My University, 2018)
проаналізувано клінічне спостереження випадку фульмінантної форми гострого гепатиту В, який мав летальний результат
Keywords: фульмінантно гострий гепатит В