Запобігання та врегулювання конфліктів в медичній галузі - Герасименко, Д. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Дослідити роль та засоби запобігання й подолання конфліктних ситуацій у професійній комунікації медика.
Keywords: тези доповідей