Застосування хромато-мас-спектроскопії для виявлення амітриптиліну в біологічному матеріалі - Гегедиш, Л. Р.; Бідниченко, Ю. І.; Федущак, Н. К.; Бидниченко, Ю. И.; Gegedish, L. R.; Bidnichenko, Y. І.; Feduschak, N. K. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Наведено умови хромато-мас-спектроскопічного виявлення амітриптиліну у витяжках з внутрішніх органів при проведенні судово-хімічного дослідження отруєння цим препаратом. Приведены условия хромато-масс-спектроскопического обнаружения амитриптилина в вытяжках из внутренних органов при проведении судебно-химического исследования отравления этим препаратом. Conditions of chromato-mass-spectrorscopic detection of amitriptyline in extracts from internal organs during forensic-chemical examination of this preparation poisoning are presented in the article.
Использование хромато-масс-спектроскопии для определения амитриптилина в биологическом матери але
Using gas chromatography-mass spectrometry for the determination of amitriptyline in biological material
Keywords: амітриптилін; отруєння; внутрішні органи; судово-хімічний аналіз; хромато-мас-спектроскопія; амитриптилин; отравление; внутренние органы; судебно-химический анализ; хромато-масс-спектроскопия; amitriptyline; poisoning; internal organs; forensic-chemical examination; chromato-mass-spectroscopy