Фармація під час війни: переорієнтація логістики, нові опції, міграція фармацевтичних працівників - Бушуєва, Інна Володимирівна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Масштабна фаза війни зупинила зростання українського фармацевтичного ринку, який щороку збільшувався на 10−12%. Замість звиклого зросту, за даними Proxima Research, загальний обсяг продажів у гривневому вираженні за вісім місяців 2022 року скоротився на 5%.