Сучасні педагогічні підходи щодо самостійної роботи студентів-медиків - Круть, Юрій Якович; Жаркіх, Анатолій Васильович; Амро, Ірина Геннадіївна; Богомолова, Оксана Андріївна; Ревенько, Олександр Мойсейович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Одне з основних завдань сучасної вищої освіти полягає у розвитку у студентів потреби в обізнаності та саморозвитку. Для перетворення студента в суб'єкт, який зацікавлений в особистому розвитку, необхідні зміни в навчально-методичному процесі, технологічному забезпеченні, модернізації базової освітніх програми та актуалізації самостійної праці, як базового фундаменту створення майбутнього фахівця з великої літери.
Keywords: тези доповідей