Порівняльна характеристика лабораторних проявів запальної відповіді у дітей з COVID-19 залежно від наявності IGG до SARS-COV-2 - Лямцева, О. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета. Порівняти зміни лабораторних показників запальної відповіді у дітей з Sars-Cov-2 та постоківдним синдромом.
Keywords: тези доповідей