Методика підготовки фахівців з дисципліни "Основи інформаційних систем" - Строітєлєва, Ніна Іванівна; Дмитрієв, Вадим Сергійович (My University, 2020)
Сучасні студенти українських вишів є представниками так званого «цифрового покоління», яке не тільки вміло використовує новітні інформаційні технології, але й очікує на їх постійну доступність у всіх аспектах життя.
Keywords: тези доповідей