Дослідження вмісту вітаміну К у листі барбарису Тунберга - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Х. : НФаУ, 2023)
Мета дослідження – ідентифікація та визначення кількісного вмісту вітаміну К у рослинній сировині Berberis thunbergii DC. (барбарис Тунберга), Berberis L.